BLOGMAS 2015: #5 - 5 do 50 (dekorativa)

15:42 3 Comments A+ a-

U ovom postu predstavit ću vam 5 proizvoda do 50 kn koje jako volim i koje iznova kupujem. Ima tu naravno još proizvoda, ali pošto ima mjesta samo za njih 5 - neka to onda budu ovi. :) I da, znam da je jedan od proizvoda dosta iznad 50 kn, ali vidjet ćete zašto se našao na ovoj hrpici... :)



Maybelline Lash sensational maskari definitivno nije mjesto među ovim proizvodima što se tiče cijene. No, morala sam ju uvrstiti ovdje, jer ako računate na akcije u Kozmu/Bipi od 30% onda spada u ovu kategoriju. :) Dugo sam bila vjerna L'oreal Voluminuous 5x maskari (zlatnoj), ali nakon što sam isprobala ovu više se ne vraćam L'orealovoj. Ova maskara čini trepavice dužima, uvinutijima, jednostavno je savršena. No, više o njoj u nekom od idućih postova. :)

Catrice kamuflažu kupujem otkako se pojavila u kremastom obliku, pa sam tako morala isprobati i ovu. :) Mislim da mi je čak mrvicu draža. :) Uskoro očekujte njihovu usporedbu.

Essence eyeliner u vodootpornoj verziji mi je definitivno najdraži eyeliner koji sam isprobala i uvijek se njemu vratim. Ima tanak i savitljiv kistić, lako se nanosi i drži tako dugo dok ga sami ne skinete. 


Tko još nije isprobao Maybelline Color tattoo? :) Ako niste, isprobajte. Na slici su trenutno najdraže nijanse - bijela i Creme de Nude iz nove Creamy mattes kolekcije.


I šećer na kraju - Essence olovke za usne. Za njih vrijedi ona - moraš skupit sve! :) Kad kupite jednu nijansu i shvatite koliko su odlične jednostavno ćete poželjeti imati ih sve u kolekciji. :) Ovo nisu sve koje imam, par ih je ostalo u Zagrebu... :)

Koji u vaši 5 do 50 proizvodi?

BLOGMAS postovi:
#1
#2
#3
#4

3 komentari

Write komentari
6. prosinca 2015. u 11:53 delete

Odlični proizvodi! Essence olovke i tuš isto volim :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
6. prosinca 2015. u 16:10 delete

Odlicna ideja za temu i sigurno nije bilo lako odabrati samo pet proizvoda. Slazem se za kamuflazu (iako ovu tekucu jos nisam probala, cekam recenziju) i olovke za usne da su odlicni. I eto ja jos nisam isprobala ta toliko hvaljena color tatoo sjenila...ne znam ni sama zasto..

Reply
avatar
Aneta
AUTHOR
28. prosinca 2015. u 13:24 delete

nemam 5 proizvoda koje tako jako volim,ali svakako moram izdvojiti essence big lashes maskaru. s tim nikako nisam pogriješila!

Reply
avatar